SUPORT ADMINISTRATIV

În prezent suportul administrativ este indispensabil pentru bunul mers al unei organizații și activitatea unui asistent presupune o ocupație de un înalt profesionalism. Un asistent este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

Funcția de asistent

 

Asistenții noștri sunt persoane educate și educabile și au capacitatea de a comunica cu oamenii verbal sau scris, de a înțelege psihologia lor. Asistenții posedă cunoștințe legate de profilul firmei și de operațiile tehnice specifice muncii administrative și calității manageriale la fel de dezvoltate ca ale celor care conduc firma cu care lucrează.

Asistenții sunt managerii propriilor lor firme – administrative.

Însă profesiunea lor nu reprezintă o muncă independentă. Aceștia lucrează pentru alții, muncă ce folosește muncii altora. Rolul principal al asistenților este de a ajuta.

Este esențial ca asistentul și șefii lor să gândească, să planifice și să acționeze ca o adevărată echipă pentru a-și dezvolta o strategie de lucru eficientă.

Abilitățile unui asistent

– are experiență în domeniul de vânzări și secretariat

comunică persuasiv

– lucrează sub presiune

Puncte forte

– orientat către client, atent la detalii, punctual

– cunoștințe bune de operare PC

– dinamic și optimist

Știm că pentru a duce la bun sfârșit anumite sarcini, este nevoie de răbdare și perseverență, precum și de capacitatea de a gestiona și soluționa prompt și eficient orice task sau provocare nouă. În această activitate este nevoie de o bună capacitate de a aprofunda părțile teoretice și practice ale proceselor de muncă, pentru îndeplinirea optimă a sarcinilor ce revin unui asistent. Știm ai un nivel ridicat de așteptări, motiv pentru care îți oferim cel mai potrivit asistent administrativ, dedicat și cu o mare capacitate portantă.

Ce primesc lucrând cu un asistent?

Asistentul nu are o descriere universal valabilă, dar definirea funcției presupune considerarea cel puțin a următoarelor elemente: scopul și rolul asistentului în sistemul general al activității organizației, responsabilitățile, folosirea cât mai eficientă a resurselor și participarea să permanentă la desfășurarea diferitelor activități ce permit realizarea obiectivelor firmei.

Ne dorim că acesta să fie un serviciu utilizat de cei care au cu adevărat nevoie. De aceea exprimăm foarte clar de la început ce servicii putem susține, avem tarife clare, oferim timpi de lucru și garanția returnării banilor.

Eficiență, implicare

Primești implicare, iar lucrând cu un asistent, devii mai eficient, câștigi timp și timpul în afaceri înseamnă bani.

Plus valoare

Prin serviciile administrative, creative și de consultanță, aducem plus valoare partenerilor noștri.

Ce sarcini efectuăm?

Oferim acces la o multitudine de servicii, atât administrative, creative dar și de consultanță, servicii care necesită implicare, aducând plus valoare, celor care apelează cu încredere la noi.

Actualizare date

Intoducere informații în CRM cu privire la clienți și furnizori

Vânzări

Inițiere negocieri, ofertare, follow up, semnare, urmărire contracte

Relații clienți

Preluare apeluri, asistență comercială, colectare plăți

Administrativ

Redactare, tipărire, expediere facturi, sortare, arhivare documente

Documentare

Documentare, prelucrare informații, întocmire rapoarte

Alte sarcini

Completare formulare, organizare ședințe, participare la ședințe

True Facts

Potrivit sondajelor, calitatea serviciilor unei companii se corelează cu nivelul încrederii în departamentul administrativ, cu ușurința cu care pot fi desfășurate activitățile economice și cu nivelul de bunăstare al societății.

Calitatea serviciilor administrative reprezintă, de asemenea, un bun indicator privind buna funcționare a companiei.

Dacă ai decis colaborăm, trimite-ne un mesaj. Suntem disponibili imediat, chiar și pentru programe flexibile în caz de nevoie!

Recomandări

Părerea ta este foarte importantă pentru noi și ne bucură mereu când  primim o recomandare! Îți mulțumim pentru încredere!

Sunt foarte bucuroasă de colaborarea cu Asistor. Oameni faini, echipă rapidă, punctuali! Delegând unui asistent task-uri de transcriere și completare contracte, am câștigat timp și eficiență necesare în ale consultanței. Voi reveni! Mulțumesc!

Mariana I.

Consultant, @Bubblegum Ro

Când timpul e una din cele mai dorite reusurse din ziua de azi, nu ai cum să nu cauți să obții mai mult din așa ceva. Astfel că am găsit echipa potrivită și am apelat cu încredere. Oameni cum rar întâlnești, care datorită experienței chiar te ajută, iar tu chiar câștigi timp. Merci!

Ionuț V.

Antreprenor

Când ai în paralel o afacere și un job, mai vrei să și inovezi, devii obosit, faci greșeli. Dar devii mai eficient îndată ce găsești resursele potrivite. Oamenii ăștia sunt buni la ce fac. Devin o extensie a ta, și te ajută să obții tot ce iți propui. Ca și când te clonezi, doar că lucrează ei pentru tine.

Mihai M.

Web designer, Manduca

Ultimele articole de blog

Scriem mereu conținut util aici, pentru ca tu să faci performanță. Totul e despre mai bine, sperăm să fie mereu util și pentru tine. Aruncă o privire.

Ești milionar!

Bine ai venit, îți mulțumim că ești aici și te felicităm pentru alegere! Cu siguranță aceste rânduri te vor inspira și îți vor fi utile. Noi scriem aceste articole, pentru a motiva și pentru a te ajuta să îți realizezi visurile, aspirațiile, să le atingi și să devii...

Norocul nu apare niciodată singur! Tu știi ce să faci pentru a-l avea?

orocul înseamnă succesul pe care ți-l faci prin pregătire și exercițiu, înseamnă ușile pe care alegi să le deschizi aflându-te pe drumul evoluției. Poți spune că vei avea ,,noroc” atunci când oportunitatea se va intersecta cu pregătirea. Investește în cele 3 cele mai importante resurse pe care le ai: în timp, în dorința de a face ceva și în energia de a te propulsa mai departe! Doar făcând asta poți deveni ce ai visat să fii cu adevărat!

Promitem să nu trimitem spam.