Salvează timp și bani, salvează lumea

Bine ai venit într-un loc în care ideile sunt rafinate și aduse la viață, unde visele devin realitate, le poți experimenta, iar astfel viziunea îți e răsplătită.

Proiecte creative, neobișnuite, în special pentru antreprenori

Cauți soluții creative?

Ne gândim noi la ceva!

Călătoria antreprenorială este grea. Iar proiectele trebuie să fie speciale, în nici un caz obișnuite. Proiectele speciale sunt atât de creative și neobișnuite, încât afacerea ta, clar va ieși din mulțime.

Suntem o companie specializată în proiecte speciale, pentru cei mai neobișnuiți clienți. Suntem afacerea preferată a celor care găsesc la noi cele mai speciale resurse, pentru proiectele lor.

Este mult de lucru pentru o decolare în forță. A-ți da seama cât costă totul, găsirea materialelor necesare, formarea echipei și îmbinarea elementelor, poate fi un drum exhaustiv.

Noi facem totul inovativ și ușor.

Suntem pentru tine, dacă:

Îți lipsește creativitatea sau timpul pentru idei originale

Ai căutat mereu o cale de a-ți exprima creativitatea. Sau ți-ai dorit mereu ceva nou. Acum ai ideea însă nu ai timp pentru a te concentra pe asta. Noi suntem aici să te ajutăm cu orice proiect custom.

Sau poate doar te-ai împotmolit. Ești antreprenor cu viziune și cauți ajutor doar cât să începi. Asistor îți oferă suport în dezvoltarea și promovarea noii tale aventuri prin unelte de marketing, scriere creativă și chiar prin coaching.

Nu te lăsăm singur. Nu te vei mai plictisi niciodată!

Ai deja o afacere

Iar ca să conduci o afacere, să te ocupi de finanțe, de marketing, înseamnă mult. Noi te putem ajuta cu proiectele creative. Lasă Asistor să facă munca cea grea, ca tu să te poți concentra pe ce contează cel mai mult. Îți oferim creativitate la cerere!

Ca și antreprenor ai nevoie poate și de altele. Fie că vrei un logo nou, fie ai o idee nouă pentru ceva și mai mare. Te putem ajuta. Îți oferim acces la mai multe minți creative din întreaga țară, ce îți vor trezi cu succes ideile la realitate.

Fie că ai o afacere sau nu, poate că îți dorești una însă nu știi cum să faci asta să se întâmple, suntem aici să te ajutăm și putem începe chiar astăzi.

Nu ai curaj

Ești gata să începi propria afacere? Ești gata să fii unul din miile de oameni independenți financiar care fac ce își doresc și câștigă din asta? Vrei să construiești și tu un imperiu?

Să întâlnești persoanele potrivite care să te ajute să crești e un proces important pentru o afacere. Noi facem din asta o prioritate și te conectăm cu cele mai luminate minți, pentru ca tu să ai succes.

Te ajutăm să gândești outside the box și să-ți creezi o carieră sau un business care nu există încă. Let’s do it! Ce mai aștepți?

Următorul proiect cu adevărat mare, este aici! Asistor.ro

We do the work so you can live your life

Noi înșine suntem un proiect creativ, iar aceasta e o platformă pentru afaceri și antreprenori. Proiectele noastre speciale pot fi modul în care să atragi atenția clienților, angajaților tăi sau oricui e interesat de ceea ce faci. Avem multe tipuri de proiecte de care ne putem ocupa inclusiv: concursuri artistice, organizări de evenimente, branding, scrieri de conținut, promovare și multe altele!

Organizare evenimente

Negocieri

Reprezentare și consultanță

Adrenalină, magie

Fii Diferit

Crează-ți propriul stil. Pentru noi, piața este exact ce fac toți ceilalți. Ne adunăm informații de acolo, dar nu rămânem în acea piață. Nu fă doar ce îți spun ceilalți și măsoară-te în funcție de propria scară internă, după propriile standarde nu după cele sociale. Fii diferit!