Conținut unic pentru tine

Cauți cuvinte perfecte care captează atenția clienților tăi?

ești pregătit să lucrezi cu noi?

Te ajutăm să devii mare. Îți menținem paginile actualizate cu conținut nou în fiecare zi pentru ca oamenii să nu uite de tine.

Ai avut momente în care te uitai la ecran, încercând doar să te gândești la un text bun pentru e-mailuri, pentru site, postări sau pentru descrierea produselor tale…și ai simțit că nu se potrivește nimic din ce scrii? Nu ar fi minunat să poți trece peste astfel de momente?

Prin Asistor ai acces la o echipă care scrie conținut perfect pentru tine. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ne scrii o idee cu ceea ce îți dorești, chiar dacă nu știi tot planul. Am fost instruiți să înțelegem aproape totul și astfel putem pregăti cele mai bune texte, articole și descrieri pentru tine.

 O soluție pentru toate nevoile tale!

k

Postări de Blog

Avem asistenți care scriu conținut de blog, pecum folosim și noi aici, pentru orice nișă. Dacă ai o afacere, este bine să ai și un blog. Aici scrii lejer despre servicii și produse, testezi și dai detalii. Astfel aduci și site-ul în primele poziții din Google.

Reclame

Scriem texte și facem reclame, pentru a fi promovate pe Facebook, Instagram, Google, adică, propoziții de valoare. Cum? Folosind imagini, cuvinte care atrag, care stârnesc emoție, care descriu ceva, ori texte scurte, care vând.

g

Pagini de aterizare

Scriem conținut custom pentru pagina de aterizare a afacerii tale. Aceasta aduce senzații vizitatorilor tăi și pe această pagină se fac cele mai multe conversii. O astfel de pagină îți sugerează ție ca vizitator, unde și cum să faci următorul pas.

Descrieri

Descrierile sunt adecvate fiecărui produs și mereu unice. Facem descrieri tehnice, de design fie amuzante, pentru produsele ori serviciile tale, scriem email-uri, recenzii și multe altele. Toate pot fi însoțite de poze sau chiar de videouri. Orice care să placă și lui Google, iar tu să fii mereu în față.

Documente

Generăm documente cu conținut personalizat în funcție de cerințe. În plus, putem îmbunătăți, verifica și aduce coerență textelor, înainte ca ele să fie  publicate sau tipărite. Exemple de documente: certificate de garanție, manuale de utilizare, lucrări științifice, reviste, ziare.

)

Inspirațional/Motivațional

Motivația e o abilitate și poate fi antrenată. Textele motivaționale provoacă ieșirea din zona de confort. Aceste redirecționează instant energia și mintea către o cale pozitivă și o schimbare în procesul de gândire. Pe tine ce te motivează? Care-i calitatea motivației pe care o ai?

Ore de consiliere

Clienți activi

Articole scrise

Cești de cafea

Fă conținutul o prioritate.

Noi cu siguranță îl facem.

6 Motive pentru care să încerci asistor chiar acum:

Stâpânim abilitatea de a scrie conținut care vinde

Cald, rece, cald, rece…În calitate de copywriter, este esențial să deții abilitatea de a scrie un text care atrage atenția. Un text fain creează curiozitate, emoție și curajul de a da click sau de a continua. Conținutul îți poate ajuta – sau nu- afacerea. Ai o singură șansă pentru a reuși. Și oare ce cuvinte funcționează în cazul tău pentru a vinde mai mult? Ai o singură șansă pentru a afla.

Lăsând echipa să lucreze pentru tine, câștigi timp

Creatorii de conținut știu să așeze ideile în pagini și să le adapteze în funcție de campanii. Dacă lași echipa Asistor să scrie pentru tine, să genereze idei pentru tine, tu nu te mai uiți la ecran ore în șir de fiecare dată când ai nevoie de conținut când poate nici nu ai inspirație. În același timp, recuperezi timp și câștigi, mai mulți bani!

Proiectul tău e special! Te-ai gândit să lucrezi cu o echipă?

Scriem pentru toate canalele de promovare

Ești prezent în social media? Ai un plan de promovare pentru aceste canale? Cum folosești postările zilnice pentru a aduce beneficii brandului tău? Pentru că producem conținut potrivit pentru bloguri, social media, pagini de aterizare, email-uri, reclame, poți lucra cu noi pentru textele folosite în online. Îți ținem active canalele, interacționăm cu clienții și moderăm răspunsurile către aceștia.

Planuri flexibile

Avem planuri flexibile. Fie că ai nevoie de un articol pe lună, sau 5 postări de blog pe săptămână – avem planul perfect pentru tine!

Exemplu de plan pentru Vizibilitate în Social Media: creăm și administrăm conturile de Facebook, Instagram, creăm conținutul și postăm 5-6 reclame/săptămână – 699 lei/lună.

Obții mai multe click-uri, vânzări și conversii

Optimizăm textele astfel încât rata conversiei să crească. Am testat tot ce facem și am obținut super rezultate. Le vei vedea și tu imediat ce începi să le implementezi. Cel mai important e că textele noastre atrag trafic spre pagina ta și ajută la creșterea vânărilor. Vrem ca prin ce facem, să ne conectăm cu oamenii, să le oferim răspunsuri la întrebări, să le rezolvăm probleme și să prezentăm o sursă de încredere pentru ei. Cine sunt clienții tăi? Cum îî determini să îți acceseze serviciile?

Expertiză cu orice client

Pentru multe afaceri conținutul și prezența online e necesară, dacă nu obligatorie pentru 99% dintre acestea. De asemenea există și multe opțiuni. Unele poate chiar nu sunt pentru afacerea ta. Pentru noi însă nu contează din ce industrie faci parte sau pe ce topic e site-ul tău. Avem experiența de a produce texte de calitate într-o arie mare de domenii de la sănătate, și până la cel financiar.

Dacă ai nevoie de profesioniști care să te promoveze, atunci îți stăm la dispoziție!

Când ai un milion de alte lucruri de făcut, nu ai timp să mai scrii și conținut de înaltă calitate. Asistor îți crează cele mai bune texte pentru afacerea sau clienții tăi și adaugă în acestea nota ta personală.

Salvează bani și timp!

Lucrăm 8 ore pe zi. Nu te lăsăm singur niciodată! Suntem experți în aceste domenii. Avem mai mult de 5 ani experiență în asistență și în ceea ce facem. Suntem 100% customizabili. Înțelegem că nu pot exista 2 clienți identici, motiv pentru care oferim servicii personalizate pe nevoile fiecăruia.

CRD, CEO @ Asistor

Ne place ce facem, ne educăm, ne inspirăm unii pe ceilalți, căutăm cei mai pregătiți oameni să lucreze pentru tine și ne bucurăm să îți punem echipa la dispoziție astfel încât să vezi diferența.

CRD, CEO @ Asistor.ro

Oferim garanția flexibilității și a gândirii noastre, asfel putem identifica mereu direcții și dezvolta proiecte, care se vor dovedi a fi utile pentru cei cu care colaborăm.

CRD, CEO @ Asistor.ro

Câteodată scriem despre:

Ești milionar!

Bine ai venit, îți mulțumim că ești aici și te felicităm pentru alegere! Cu siguranță aceste rânduri te vor inspira și îți vor fi utile. Noi scriem aceste articole, pentru a motiva și pentru a te ajuta să îți realizezi visurile, aspirațiile, să le atingi și să devii...

Norocul nu apare niciodată singur! Tu știi ce să faci pentru a-l avea?

orocul înseamnă succesul pe care ți-l faci prin pregătire și exercițiu, înseamnă ușile pe care alegi să le deschizi aflându-te pe drumul evoluției. Poți spune că vei avea ,,noroc” atunci când oportunitatea se va intersecta cu pregătirea. Investește în cele 3 cele mai importante resurse pe care le ai: în timp, în dorința de a face ceva și în energia de a te propulsa mai departe! Doar făcând asta poți deveni ce ai visat să fii cu adevărat!

hai să începem o conversație