Asistență Virtuală

Dacă task-ul se poate face de la calculator, probabil îl putem face noi pentru tine. Echipa noastră are experiență vastă în diverse arii, și asta ne permite să te ajutăm în mai multe domenii.
TarifeDespre

Există cel puțin 100 de task-uri ce pot fi externalizate, însă acestea sunt cele mai comune

Suport Admin

Într-o afacere de succes e nevoie de mult suport administrativ și implicare. Oferim servicii de secretariat, tehnoredactare, corectare, editare, transcriere audio pentru cărți, cercetare, introducere date, programare întâlniri, contactare clienți


 

Expert Social Media

  Mediul online e cel mai important canal de vânzare, de reclamă, de trafic și îmbunătățire a relației cu clienții. Creem, scriem conținut, promovăm, adăugăm produse și interacționăm cu followerii.


 

Creare de conținut

Scriem pe blog și pe alte canale, conținut calitativ, creăm reclame, anunțuri personalizate, și te facem cunoscut.


 

Asistent virtual vânzări

Cu experiență în operare de platforme, vânzări și clienți, îi putem suna, introducem date în CRM, facem follow-up cu echipa, poate chiar cercetare de prospecți.


 

Organizare Evenimente

Soluții pentru toată lumea. Organizăm evenimente, stabilim întâlniri. Închidem cercuri pe care tu le deschizi.


 

Arhivare Electronică

Scanăm și indexăm rapid documente. Oferim consultanță și astfel de servicii, pentru ca tu să ai acces rapid și sigur la copiile electronice.

Evaluare gratuită


 

Consultanță

Oferim consultanță prin servicii de coaching, servicii suport în realizare de planuri, prezentări, dezvoltarea afacerii și business pitch-uri.


 

Proiecte Speciale

Suntem foarte versatili când vine vorba de realizarea proiectelor speciale. Ne place să credem că este lucrul la care ne pricepem cel mai bine. Combinăm creativitatea și gândirea outside-the-box cu experiență, și astfel dăm o nouă dimensiune ideilor.

 

Contact

Email

contact@asistor.ro