Misiunea Asistor

 

Suntem aici să ajutăm. Vom genera încredere prin comunicare și pentru a ne asigura că acest lucru se va întâmpla. Ne adresăm atât business-urilor mici, care își propun să devină mai mari și doresc anumite servicii, cât și celor mari care au interesul să externalizeze. Știm că timpul este o resursă foarte importantă de aceea prin ceea ce facem vrem să oferim plus valoare și acces la resurse folositoare ție și afacerii tale.

Oferim garanția flexibilității și a gândirii noastre, asfel încât să putem identifica și dezvolta proiecte cu sens, care se dovedesc a fi mereu utile pentru cei cu care colaborăm.

Pe măsură ce migrăm către o lume din ce în ce mai conectată digital, ne vedem și mai implicați în procesele de business, inovând și eficientizând sistemele care vor contura viitorul afacerilor.”

Destinația?

Inovăm pentru o eficiență maximă și investim susținut în instrumente de asistență virtuală care vor permite tuturor să obțină mai multă claritate în proiecte, să câștige timp și să se concentreze mai mult pe imaginea de ansamblu.

 

Toți avem același volum de timp, trebuie doar să învățăm să îl folosim iar astfel de servicii ajută. Credem că toți oamenii ar trebui să ia în considerare lucrul cu un asistent virtual dedicat pentru că acesta va putea ajuta în funcție de necesități. Va cunoaște cerințele proiectului, stilul de lucru și ce rezultate dorești.

Serviciile de asistență virtuală sunt individualizate și personalizate și scapi  de grija cheltuielilor suplimentare, de obicei asociate cu un angajat. Nu îți mai faci griji de costuri logistice, de asigurări de sănătate sau contribuții și impozite.

În plus, relația de lucru ce poate fi construită cu un asistent personal virtual este de neprețuit.

Pentru un om ocupat, pentru un antreprenor, fie pentru un întreg business, acesta poate fi un „colac de salvare”, pentru că poate înlocui ușor angajatul bolnav, sau plecat în vacanță.

Serviciul este unul dedicat, adaptat nevoilor tale și vei fi facturat doar pentru timpul și sarcinile delegate.

Ne place ce facem, ne educăm, ne inspirăm unii pe ceilalți, căutăm cei mai pregătiți oameni să lucreze pentru tine și ne bucurăm să îți punem echipa la dispoziție astfel încât să vezi diferența.

Suntem în legătură permanentă cu partenerii noștri și doar la un apel distanță.

Contact

Email

contact@asistor.ro