Cum funcționează

Asistența virtuală

Ce este un Asistent Virtual?

 

 

Asistentul virtual este un aliat grozav, un serviciu de asistență individualizat și poate fi o parte foarte importantă în proiectul tău. Acesta te va ajuta în funcție de nevoi, va ști cerințele proiectului și ce rezultate vrei să obții. 

Un asistent personal dedicat este egal cu un serviciu individualizat și personalizat, fără cheltuielile de obicei asociate cu un nou angajat. Nu trebuie să mai ai griji cu privire la costurile logistice, spațiul de lucru, asigurări de sănătate, contribuțiile sau impozitele.


Serviciul de asistență virtuală, îți oferă acces la propriul agent, dedicat nevoilor tale, accesibil prin e-mail, și telefon. În funcție de planul ales, asistentul îți poate fi disponibil 24 de ore 7 zile pe săptămână de luni până luni.


Asistentul tău dedicat îți va factura doar pentru timpul petrecut în proiectul tău.

Cum știu că am nevoie de un asistent virtual?

A dezvolta un proiect, a găsi soluții pentru atingerea obiectivelor și găsirea timpului pentru toate acestea, poate fi o provocare. Ai o mulțime de lucruri de făcut și poate chiar va trebui să delegi unele activități. A alege să lucrezi cu un asistent virtual este o decizie majoră însă te poate ajută să treci la următorul nivel, mai repede, economisind astfel timp și bani.


Prin acest concept, oferim acces la o multitudine de servicii, atât administrative, creative dar și de consultanță, servicii care necesită implicare, aducând plus valoare, celor care apelează cu încredere la noi.

Ce primesc lucrând cu un asistent virtual?

Ne dorim că acesta să fie un serviciu utilizat de cei care au cu adevărat nevoie. De aceea exprimăm foarte clar de la început ce servicii putem susține, avem tarife clare, oferim timpi de lucru și garanția returnării banilor. Primești implicare, în proiecte punctuale iar tu câștigi timp și timpul în afaceri înseamnă bani.

Pași de urmat când alegi o colaborare

 

1. Ne scrii – Trimiți câteva detalii cu privire la proiectul tău, iar noi te vom contacta să îți confirmăm că am preluat solicitarea și vom colabora pentru a-ți găsi cel mai potrivit asistent.

2. Ne trimiți task-ul – În urma contactului cu asistentul virtual și a primirii task-ului, sarcinile vor fi delegate, proiectul planificat și se stabilește timpul de execuție. Ori dacă ai ales deja durata colaborării (vezi plan tarifar), următorul pas e să

3. Executăm – La noi rotițele se învârt căci nisipul se scurge în clepsidră. Realizăm proiectul și facem follow up cu tine dacă e necesar.

4. Te contactăm și predăm proiectul și rezultatele acestuia.

 

Dacă dorești să accesezi toată lista serviciilor noastre, poți apăsa butonul de mai jos.

 

Iată așadar, cu ce putem începe:

Întrebări frecvente

Ce este un asistent virtual?

Asistentul virtual este un aliat grozav, un serviciu de asistență individualizat și poate fi o parte foarte importantă în proiectul tău. Acesta te va ajută în funcție de nevoi, va ști cerințele proiectului și ce rezultate vrei să obții.

Cum știu că am nevoie de un asistent virtual?

A dezvolta un proiect, a găsi soluții pentru atingerea obiectivelor și găsirea timpului pentru toate acestea, poate fi o provocare. Ai o mulțime de lucruri de făcut și poate chiar va trebui să delegi. A alege să lucrezi cu un asistent  virtual este o decizie majoră  însă te poate ajuta sa treci la următorul nivel, mai repede, economisind astfel timp și bani.

Lucrăm doar pe anumite proiecte?

Un proiect de succes e dorința fiecărui om care muncește pentru rezultate.De aceea oferim acces la o multitudine de servicii, atât administrative, creative dar și de consultanță, servicii care necesită implicare, aducând plus valoare, celor care apelează cu încredere la noi.

Ce primesc lucrând cu un asistent virtual?

Ne dorim că acesta să fie un serviciu utilizat de cei care au cu adevărat nevoie. De aceea exprimăm  foarte clar de la început ce servicii putem susține, avem tarife clare, oferim timpi de lucru și garanția returnării banilor. Primești implicare, în proiecte punctuale iar tu câștigi timp și timpul în afaceri înseamnă bani.