Ideile & pasiunile tale
. La un alt nivel.

Coaching pentru oameni moderni, antreprenori & nu numai.
ServiciiDespre Noi

Suna-ma

0723123123
[email protected] 

Biroul

Bucuresti, Romania

Ai nevoie de un impuls pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru idei noi?
Permite-mi să te ajut să îți atingi obiectivele, să îți descoperi pasiunea.

CARACTERISTICI ALE COACHINGULUI

1. Stabilirea unei relații bazate pe încredere confidențialitate și deschidere

2. Stabilirea de obiective centrate pe nevoia clientului

3. Stabilirea unui proces de învățare dinamică, bazată pe întrebări 

Am învățat de-a lungul timpului că noi oamenii, acolo unde ne punem atenția, acolo funcționăm; că acolo unde este atenția, acolo sunt și gândurile.

De aceea susțin că oamenii au nevoie de coaching, prin acesta reușind să dezvolte obiectivele personale sau profesionale, dobândind succesul, care în definitiv nu e decât stabilirea progresivă a unui vis!

LEGĂTURA MEA CU COACHINGUL

M-am născut într-o familie fericită, am crescut frumos, trecând prin toate etapele copilăriei și am ajuns la adolescență.

Am început să mă descopăr și să îmi doresc să aflu din ce în ce mai multe lucuri care îmi pot fi de folos atât în plan personal cât și profesional.

O dată cu înaintarea în vârstă, s-au schimbat și prioritățile iar bucuria pentru jucării,a început să dispară încet încet, fiind înlocuită de alte obiceiuri, de pasiuni.Am ales drumul dezvoltării personale încă din perioada liceului și mă bucur că am ales astfel.

Am ajuns să-mi cunosc destinația și mi-e clară calea spre succes, învățând și practicând astfel, cu pasiune ceea ce se cheamă instrumentul de coaching; de care pot spune că am început să îl practic, fără a-mi da seama în acele vremuri, chiar cu prietenii. O bună parte din aceștia astăzi spun mândri că și-au îndeplinit anumite vise și au avut reușite, și datorită discuțiilor pe care l-am purtat împreună și a planurilor aplicate pe ideile lor de business, pe care le urmau mereu, imediat după întâlniri.

În prezent, îndrăgesc și practic coaching-ul pentru a-mi descoperi propriile resurse ce le pot folosi pentru a-mi atinge obiectivele, pentru a-mi îmbunătăți viața și pentru a mă descoperi spre a deveni cea mai bună versiune a mea.

Pasiunea este dragostea de a face ceva, e un cumul de emoții pe care le-am câștigat și care mă propulsează înainte.

Pasiunea schimbă totul!

Tu cum îți manifești potențialul care stă ascuns în interiorul tău? Cum vei schimba lumea, pentru generațiile viitoare?

Ce este Coaching-ul mai exact? Am sau nu am nevoie?

O poveste

Coachingul ca și termen argotic a fost folosit în 1830 la Oxford. Coaching-ul s-a născut și a fost creat pentru a optimiza ceea ce merge deja. Din anii 90 a devenit popular iar din 2004 au apărut primele modele și gradual s-a dezvoltat ca disciplină de sine stătătoare.

Coachingul este un parteneriat cu cliențîi într-un process creativ de provocare a gândirii care ii inspiră să-și maximizeze potențialul profesional și personal. Este un proces lung și gradual și are rădăcinile în psihologie, mediul de afaceri și științe sociale.

Coachingului este real, are loc ca o discuție de 1 la 1 și se concentrează pe subiecte legate de performanță. Prin coaching nu ți se va spune cum să faci ci îți vei explora propriile răspunsuri și vei fi ghidat să îți faci un plan, care te va orienta, sigur către succes. Tu îți stabilești limitele.

Ce valoare îmi aduce un astfel de serviciu?

Ce valoare are lăsarea în urmă a unei moșteniri importante? Care este valoarea îndeplinirii scopului tău superior? Care este valoarea libertății și a veniturilor pe care le poți crea pentru ține construind această moștenire? Sute, mii de lei, mai mult?

Amândoi știm de fapt cât de neprețuit este acest lucru, dar totuși trebuie să punem ceva la punct. Deci, să trecem la afaceri și să începem să vorbim despre numere.

Cu ce e diferită o ședința de coaching cu mine?

O ședință de coaching e transformațională, nu informațională.

Pentru a coachui oameni extraordinari, lideri și antreprenori, trebuie să îi ajuți să pătrundă mai adânc că niciodată în interiorul lor. Și nu îi poți ajută să ajungă decât la fel de adânc precum ai ajuns și tu cu tine. Acesta este motivul pentru care ședințele sunt transformaționale, nu informaționale. Când te vei decide pentru o ședință de coaching, îți vei deschide ușile către o transformare profundă.

 

De ce coaching?

Coachingul nu e o intervenție de criză. Nu se concentrează pe trecut, ci pe viitor. Nu este nici substitut pentru psihoterapie sau terapie cu sfaturi de la un profesionist, așa cum primești de la avocat, de la un contabil, sau un medic. Și nu, nu trebuie să te înscrii într-un program scump sau de durata. Începe cu pași mici. Fă o ședința sau două și vezi cum e. Încearcă, testează și învață, descoperă ce funcționează pentru ține.

Coachingul te ajută dacă treci printr-o tranziție. Schimbarea poate fi dificilă, chiar și atunci când îți dorești asta; oricând treci printr-o schimbare mare, când începi o afacere sau ai nou loc de muncă, când divorțezi, sau te muți într-un oraș nou, etc . Când se întâmplă schimbarea este și un moment minunat pentru a avea pe cineva alături care crede în ține și care te poate ajută să faci alegerile cele mai importante cât mai lin posibil. Un coach bun, te va prelua doar dacă va crede cu adevărat în ține.

Vrei mai mult sens în viața ta. Sensul este ceea ce îți face inima să cânte. În general, vine din a face ceea ce contează cel mai mult pentru ține. Acest lucru devine mult mai ușor când înțelegi ce apreciezi cel mai mult și găsesti modalități frumoase de a exprima asta. Dacă ai neclarități, sau nu știi de ce faci ceea ce faci , poți beneficia cu adevărat de un coach minunat.

Vrei să ai mai multă grijă de ține. Am fost învățați să avem grijă de noi înșine și este în regulă să avem un nivel de trai mediu. Dar oamenii care realizează lucruri grozave au de multe ori nevoie să-și îmbunătățească viața pe mai multe planuri. Au nevoie de limite mai clare, de un mediu fizic care să îi sprijine, de mai multă organizare (sau un asistent mai organizat), de odihnă, de mai puțin stres și de oameni care îi susțin activ. Un coach bun știe să își ajute clienții să aibă grijă de ei, să ajungă acei oameni care au fost făcuți să devină.

Vrei să îmbunătățești relația cu oamenii din viața ta. Nu știu despre ține, dar îmi alegeam prietenii în funcție de cei cu care mă distrăm cel mai mult. Nu au fost întotdeauna cei mai simpli sau cei mai evoluați oameni. În cele din urmă, mi-am dat seama că vreau să-mi îmbunătățesc prieteniile. Apoi mi-am dat seama, că trebuia să ima îmbunătățesc pe mine, pentru a atrage oamenii cu care doream să petrec mai

Cum știu că am nevoie de un coach?

Lumea este plină de oameni extraordinari, cu potențial de a fi super-extraordinari. Își doresc să-și atingă performanțele maxime, să ajungă la următorul nivel, să creeze și mai mult impact.

Prin coaching, ieși din zona în care te afli, pentru a ajunge unde dorești să fii. De fapt poate vrei să ajungi mai departe decât acolo unde dorești inițial să fii. Ești singurul care pune limite, deci poți decide să ajungi chiar și unde nici nu ai visat. Să realizezi imposibilul! Și când vei reuși asta, vei întâlni oameni extraordinari, lideri și antreprenori și poți avea un stil de viață care influențează mai mult lumea în care trăim și vei crea un impact masiv.

mult timp. Nu a fost atât de greu, pentru că coachii mei m-au ajutat să o fac. Am stabilit standarde mai ridicate și am început să trăiesc cu ele. Am găsit oameni care trăiau la standarde similare și eram atrași în mod natural unul de celălalt. Acum, când îmi aleg prietenii, găsesc oameni care mă susțin cu adevărat, într-un mod sănătos. Și am prieteni pe viață.

Vrei să câștigi mai mulți bani. S-ar putea să pară ciudat să faci bani imediat după ce vorbești despre sens, valori, standarde înalte și prieteni buni, dar hai să vedem realitatea: o viață sau o carieră bună, aduce cu sine de obicei destui bani, uneori mulți. Mulți oameni angajează coachi atunci când doresc să își îmbunătățească cariera sau să lanseze o afacere nouă. Adevărul e că valorile, standardele înalte, relațiile bune, tind să facă oamenii mai de succes în multe domenii, inclusiv în cel al finanțelor. Un lucru pe care îl poate face un coach grozav este să te ajute să treci peste blocaje interne (convingeri limitative) pe care le poți avea, spre exemplu, asupra banilor. De fapt, eliminarea blocajelor este unul din modurile prin care coachii buni își ajută clienții să obțină success pe mai multe planuri.

Ești dispus să investești în ține. Și nu vorbim doar despre a investi bani. Ești pregătit să îți asumi timpul, efortul, riscul și da, banii, pentru a avea viața sau afacerea viselor tale? Sau ești mulțumit cu ce ai acum? Ești pregătit să nu mai vorbești despre visele tale și să începi să le trăiești? Dacă ai avea alături, coachul potrivit, ai avea curajul să pășești spre succesul tău? Doar tu poți răspunde la întrebarea asta.

Ești coach. Dacă există o profesie în care într-adevăr ai nevoie de coach, aceasta este chiar coaching-ul. Deși coachingul este în continuare una dintre carierele cu cea mai rapidă creștere,te asigur că succesul în coaching nu este chiar ușor. Fiecare coach de succes pe care l-am cunoscut a avut coachii săi. Asta ne ajută să creștem și să rămânem în fața clienților noștri. Și asta este o problemă de integritate; nu ne putem aștepta că oamenii să ne angajeze, atunci când nu suntem dispuși să ne angajăm coachii noștri. Acesta este un motiv pentru care ofer pregătire pentru alți coachi.

Coaching-ul ca instrument în afaceri continuă să câștige teren și este în permanentă dezvoltare. Iar în această piață, la fel că în multe altele, sloganul vechi încă se aplică: Cumpăra că să te convingi!

Schimbări semnificative în câteva ore prin
servicii de coaching care pot fi
susținute cu intervenții
de dezvoltare adecvate.

Contact

Telefon

0723123123

Email

[email protected]

Adresa

Bucuresti

WhatsApp chat